Lenee

Lenee A Lenee táska az egyik kedvencem. Nem csak mutatós , de a mérete (kb. 27 cm x 30 cm x 8 cm) is praktikus; minden szükséges belefér, mégsem egy "bőröndöt" cipel magával az ember.

Szürkével, fehérrel vagy akár mentával kombinálva, megfelelő kiegészítőket választva nagyon elegáns hatást érhetsz el. A kiegészítők fotói ugyan nem sajátok, de szerettem volna egy kis inspirációt adni egy igazán különleges lila szetthez.

A lila szín létrejöttéről és jelentéséről rengeteget lehetne írni. Tudtad például, hogy a lila szin találékonnyá tesz? Serkenti a koncentrációt, kreativitást.

A lila a jelentése nagymértékben kapcsolódik a nemességhez, a luxushoz, a varázslathoz, a spiritualitáshoz, a méltósághoz. Régen a lila szín viselése csak az uralkodók és a magasabb társadalmi osztályok kiváltsága volt. A lilának rengeteg árnyalata van, legyen szó akár organzaliláról, püspökliláról, ködliláról, vagy akár a padlizsánliláról. Öltözködésben és sminkben is divat színek közé sorolják a lilát. Igazán meglepő hatást érünk el, ha kékkel és pirossal együtt viseljük. A lila fekete mellett is nagyon jól mutat. Igazán jó választás a világos orgonalila, ha tavasz típusú az ember. A lilát minden alkalomra használhatjuk, nappalra és estére is egyaránt felvehetjük. Alkalmi öltözetként is kiváló választás a lila mélyebb árnyalata, visszafogott eleganciát sugároz. A halvány lila nőiességet, romantikus hangulatot teremt.


953 megtekintés

Még több blog poszt